Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mapa harrowing i snowdown

TwistQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy czytaliscie na surrenderat20, ale riot znowu zjebal wszystko i nie bedzie drugi rok z rzedu mapy na halloween i swieta ;/

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

szkoda ale riot nadrabia to aktualizowaniem postaci :) chodź by mogli zrobić winter mapy bo tylko snieg trzeba dodać i padanie jego a na hallowen mroczniejszy klimat i inna muzyczka i do winter też inna by się przydała :)

Opublikowano

ogolnie to pisali, ze ludzie od środowiska(tzn mapy) maja wazniejsze rzeczy do roboty, mogli nie reworkowac klasycznego summoners rift w czerwcu 2012, wolal bym stare SR i mapy eventowe do niego ;/

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

zas kurwa zimy nie beidze? GG RIOT

Lepiej niech robia wiecej skinow, kurtaw.

Skiny są ważniejsze, mapę możesz wgrać xD

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Chyba zapomnicie, że riot to normalna firma nastawiona na zysk. Głównym źródłem zarobku są skiny. Zrozumcie...

Co do tematu, szkoda i tyle :/

Nie koniecznie, dają także pracę profesjonalnym graczom Esportu.

Kurwa zamiast tych wardów z dravenem itp mogliby zrobić mapę, chociaż na święta...

Te "draven-wardy" itp, były poprostu bezsensowne. Do tej pory na aleji nie widziałem żadnego, podkreślam ŻADNEGO takiego warda. Miejmy nadzieje, że na święta coś wykombinują :)

8372383248.png
Opublikowano

Niby tam lekka modyfikacja mapy nic nie zmieni, ale chciałbym zobaczyć zimową mapę znowu :D

No ale trudno ;p Znowu tam nie wiem czego nie tracimy :P

Opublikowano

Niby tam lekka modyfikacja mapy nic nie zmieni, ale chciałbym zobaczyć zimową mapę znowu :D

No ale trudno ;p Znowu tam nie wiem czego nie tracimy :P

Nie będzie mapy, to na pewno będzie coś innego, gdzie będziemy mogli się bardziej zainteresować :)

8372383248.png
Opublikowano

Zgadzam się z wami... Mapa byłaby owiele lepsza niż skiny do wardów z mordą Dravena.. :E

Odpowiedz od supportu jaka otrzymalem gdy napisalem czy w tym roku będą nowe mapy:

Witaj!

Cieszę się, że już wyczekujesz nadchodzącej nowej zawartości do League of Legends. Tym niemniej nie mogę powiedzieć Ci niczego poza tym, co możesz już znaleźć na naszych forach.

Ponieważ nie chcemy wypuszczać niedokończonego produktu, niespodziewane opóźnienia mogą zmusić nas do przełożenia daty wydania. Dlatego też by uniknąć niepotrzebnego zamieszania, nie zdradzamy tych dat dopóki nie jesteśmy pewni, że będziemy w stanie ich dotrzymać.

Tyczy się to również promocji, wyprzedaży, turniejów i innych rzeczy związanych z League of Legends. Dlatego przykro, ale nie mogę udzielić Ci żadnych nowych informacji. Wszystkie najświeższe wieści ze świata League of Legends znajdziesz tutaj:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości, w innym wypadku powodzenia w grze!

Pozdrawiam/Regards,
BScythe
Player Support Riot Games

Opublikowano

E tam, wystarczy aby dodali czapeczkę świąteczną w święta dla barona creepów oraz dragona - to by było fantastyczne! :)

Zgadzam się :), w święta wszystko lepiej się robi.. i dodanie takiego czegoś było by bardzo dobre.

Co do mapy zimowej szkoda..

Nigdy nie zagrałem na tej mapie, no zobaczymy :) może za rok.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@UP

W święta znowu przegram, bo mam troll team i wcale lepiej nie będzie ;p

Mapy nigdy nie widziałem, bo grę zacząłem jakoś ~rok temu, niemniej jednak chętnie bym ją zobaczył. Taka zmiana dodaje klimatu grze, jak np. Snow Mod w GTA San Andreas, czy też Winter Mod do Gothic'a ; >

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Ja nie lubie zimowej bo jest oczojebna i po 1h gry bola mnie oczy.

A co do tych wardow dravena itp. ja juz widzialem z 15razy u supportow zazwyczaj lub midowcow, wiec nie wiem jak ty ich nie widziales.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie koniecznie, dają także pracę profesjonalnym graczom Esportu.

Te "draven-wardy" itp, były poprostu bezsensowne. Do tej pory na aleji nie widziałem żadnego, podkreślam ŻADNEGO takiego warda. Miejmy nadzieje, że na święta coś wykombinują :)

To chyba mało grałeś, ja już widziałam kilka tych wardów + wardy różdżki Lux.

Szkoda, że mapki śnieżnej nie będzie, nadawała specyficzny klimat - była super :(

Opublikowano

zimowa mapa wtedy zaczynalem grac w lola brakuje mi jej

wp riot

ja mam tak z harrowingowa czy tam jesienna, pierwsze gry w lola wlasnie gralem na jesiennej i juz drugi rok jestem wkurwiony, ze albo robia jakies chujowe shadow isless albo gowno ;/

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...